استایل ماکسیمال از جمله استایلهای محبوب هست. این استایل در دورههای مختلف وجود داشته، با این تفاوت که در برخی از این دورهها بیشتر مورد استفاده قرار میگرفته است. در برخی ایام دیگر هم عوامل مختلف نظیر عوامل فرهنگی و سیاسی سبب میشده تا این استایل کمتر مورد توجه قرار بگیرد. استایل ماکسیمال به استایلهایی گفته میشود که در آنها به صورت حداکثری از اکسسوری استفاده شده است.
از دیگر خصوصیات بارز استایل ماکسیمال میتوان به پوشیدن چند لایه لباس با رنگهای شاد و به اصطلاح جیغ اشاره کرد. در دنیای مد و فشن ماکسیمال را نقطه مقابل استایل مینیمال میدانند.
در این مقاله قصد داریم تا به توضیح بیشتر در خصوص معنی ماکسیمال بپردازیم. با ماه خاتون همراه باشید تا همه چیز را در مورد این استایل بدانید و با تاریخچه استایل ماکسیمال بیشتر آشنا شوید.
استایل ماکسیمال چیست؟
استایل ماکسیمال سبکی از لباس پوشیدن است که دارای ویژگیهایی همچون افراط، ابداع، پیچیدگی، بیپروایی و فرمهای اغراقشده است. سبک ماکسیمال زیبایی را در افراط و تفریط میبیند. مد ماکسیمال دنیایی از رنگها، جزییات و تزیینات زیاد و اغراق شده در پوشاک است؛ بی شک ورود به چنین دنیایی جسارت زیادی میطلبد چرا که اگر میخواهید به سبک ماکسیمال لباس بپوشید استایلی خاص و منحصر به فرد خواهید داشت که کاملا جلب توجه میکند؛ با این حال این ویژگیها استایل ماکسیمال را برای علاقمندان صنعت مد و فشن به سبکی هیجانانگیز و خاص تبدیل کرده است.
تفاوت استایل ماکسیمال و مینیمال
استایل ماکسیمال و مینیمال دقیقا در تقابل با یکدیگرند؛ در سبک مینیمال همه چیز از برش و الگوی لباس تا طرح و چاپ پارچهها باید به دور از پیچیدگی و اغراق و در بهینهترین حالت ممکن باشد در حالی که در سبک ماکسیمال شما دقیقا برعکس عمل میکنید؛ در سبک ماکسیمال اغراق، پیچیدگی و زرقوبرق حرف اول را میزند.
چگونه استایلی ماکسیمال داشته باشیم؟
شاید با نگاه به افرادی که از این استایل استفاده میکنند به خودتان بگویید که داشتن استایلی ماکسیمال کار بسیار آسانی است و کافیست چند لباس رنگی را با همدیگر بپوشیم. اما افرادی که به این نوع از استایل علاقهمند هستند با وسواس و حوصله بالایی زمان خود را صرف پیدا کردن تکههای لباس مناسب برای ست کردن با هم میگذارند. به علاوه در کنار این پوشیدن لباس به این سبک نیاز به داشتن جسارت و اعتماد به نفس میباشد. شما با پوشیدن لباسهای پر از رنگ و طرح جلب توجه خواهید کرد و اگر علاقهای به تو چشم بودن ندارید، سعی کنید از این نوع استایل استفاده نکنید.
ویژگی استایل ماکسیمال
یکی از دلایلی که استایل ماکسیمال طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است، شاد و پر انرژی بودن آن است. با انتخاب چنین استایلی به کودک دورن خود اجازه بروز خواهید داد و به نوعی حس سرزندگی خواهید کرد. اگر علاقهای به پوشیدن لباسهای ساده و تک رنگ ندارید پس بهتر است که یک بار این استایل را امتحان کنید، مطمئنا عاشق استایل ماکسیمال خواهید شد. استایل ماکسیمال ویژگیهایی دارد که در ادامه آنها را برای شما نام خواهیم برد:
استفاده از طیف رنگی گسترده
شاید در اولین نگاه، استایل ماکسیمال پر از رنگهای شاد و متفاوت باشد. بر خلاف لباسهای مینیمال که از رنگهای سرد و خنثی به صورت منفرد استفاده میشود، در این نوع از استایل طراحان از رنگهای گرم و پر انرژی در کنار یکدیگر بهره میبرند. هرچه ترکیب رنگی بیشتر باشد استایل مورد نظر به استایل ماکسیمال نزدیکتر خواهد بود.
استفاده از طرحهای شلوغ
یکی دیگر از ویژگیهای استایل ماکسیمال استفاده از طرحهای شلوغ، گیج کننده و انتزاعی در لباسها میباشد. در این استایل سادگی هیچ جایی ندارد و تمامی لباسهای شما از بلوز و شلوار گرفته تا کفشتان باید دارای رنگ بندی، طرحهای مختلف و زرق و برق باشد.
در این نوع از استایل شما میتوانید یک شلوار چهارخانه قرمز را با یک بلوز گل گلی ست کنید و در آخر از یک کفش راه راه سیاه و سفید استفاده کنید.
استفاده از اکسسوری پر زرق و برق
یکی از بخشهای مهم در استایل ماکسیمال، استفاده از انواع اکسسوری پر زرق و برق میباشد. در این نوع از استایل شما میتوانید از زیور آلات سنگین و حجیم که از رنگ بندی مختلفی برخوردار میباشند استفاده کنید و آنها را با استایل خود به راحتی ست کنید. انواع کفش، کلاه، کیف و عینک آفتابیهایی که از فرم خاص و اغراق شدهای برخوردار هستند برای پوشیدن و استفاده کردن در کنار این استایل مناسب میباشند.
سخن آخر
استایل ماکسیمال میتواند سبکی هیجان انگیز باشد، چرا که در انتخاب آیتمهای خاص و متفاوت دستتان باز است. میتوانید به راحتی آیتمهایی که فرمدار و طرحدار هستند را خریداری کنید و دیگر نگران ست کردن آنها نباشید. به عنوان مثال دیگر نگران این نیستید که کیف طرحدار رنگارنگی را که در کمدتان دارید را با کدام یک از لباسهایتان ست کنید. با الهام از استالیستهای ماکسیمال می توانید لباسهای طرحدار و یا آیتمهای رنگارنگتان را با یکدیگر ترکیب کنید و استایلی متفاوت و در عین حال بسیار چشمگیر بسازید.
اگر از خواندن این مقاله لذت بردید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.
روی لینک زیر کلیک کنید.