معرفی فیلم روایت ناتمام سیما

فیلم روایت ناتمام سیما به نویسندگی و کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا است. فیلم روایت ناتمام سیما یکی از محصولات برجسته سینمای ایران در سال ۱۴۰۱ است. این فیلم که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته، توانسته با داستان جذاب و بازی‌های قوی، توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند.

روایت ناتمام سیما

مشخصات فیلم:

کارگردان علیرضا صمدی
تهیه‌کننده مجید رضابالا
فیلمنامه‌نویس علیرضا صمدی
مدت زمان ۹۳ دقیقه
کشور ایران
بازیگران حامد کمیلی، آزاده صمدی، مهران احمدی، مسعود کرامتی، مریم سعادت، غزل شاکری
فروش گیشه ۸۲۰٬۹۴۷٬۰۰۰ تومان

خلاصه داستان روایت ناتمام سیما:

داستان “روایت ناتمام سیما” درباره یک روان‌شناس مشهور است که با افشای یک خبر در فضای مجازی، زندگی او دستخوش تغییرات جدی می‌شود. این افشاگری، که جنبه‌های مختلف زندگی حرفه‌ای و شخصی او را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باعث می‌شود که او با چالش‌های بزرگی در مسیر حرفه‌ای و اجتماعی خود روبرو شود. فیلم به بررسی واکنش‌ها و پیامدهای این افشاگری پرداخته و نشان می‌دهد که چگونه یک حادثه می‌تواند زندگی فردی را به طور کامل دگرگون کند.

تمرکز اصلی فیلم روی شخصیت آرش است؛ یک استاد دانشگاه موفق که همایش‌های انگیزشی پرمخاطب برگزار می‌کند و طرفدارهای زیادی دارد. او در زندگی خانوادگی‌ هم موفق است اما یک مرتبه با فاش شدن رازی درباره گذشته، همه‌چیز تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد. در «روایت ناتمام سیما» جزئیات رفتاری کاراکترها اهمیت زیادی دارد. آنها مرحله به مرحله با خرده‌روایت‌هایی معرفی می‌شوند و با توجه جایگاهی در زندگی گذشته و حال شخصیت محوری دارند، رفتارشان اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. ماجراها در هم‌تنیده‌اند و در کل روایتی قابل‌قبول را پیش می‌برند. تمرکز روی موضوعات روز جامعه از جمله مسائلی است که باعث می‌شود مخاطبان با میل بیشتری آن را دنبال کنند.

روایت ناتمام سیما

خوب است بدانید:

«روایت ناتمام سیما» تلاش می‌کند در حوالی مفهوم «فرهنگ شهرت» قدم بزند و علاوه بر نمایش وجوه مثبت اشتهار، بر وجوه منفی و مخربی که در آن روی سکه شهرت قرار دارد نیز متمرکز شود. کارگردان در این راستا توجه خود را به شهرت در فضای مجازی که یکی از کاذب‌ترین و پوشالی‌ترین اقسام شهرت است، معطوف می‌کند و آفات و عوارض مترتب بر آن را برمی‌شمارد. یکی از خصوصیات مهم شهرت‌های شکل‌گرفته برپایه فضای مجازی، اضمحلال‌پذیری و زودگذر بودن آنهاست و تأکید بر این خصلت ذاتی، به‌خوبی مورد توجه فیلمساز قرار گرفته است.

نکته دیگری که به‌درستی در فیلم به نمایش گذاشته می‌شود، مکافات عمل است که در زبان فارسی نیز دستمایه ضرب‌المثل «از هر دستی بدهی، از همان دست پس می‌گیری» قرار گرفته است. بر این‌ اساس، آرش که بدون عذر موجه به تعهد خود نسبت به سیما پایبند نبوده است، اکنون به ابتلائات و عوارضی دچار شده است که می‌تواند مکافات رفتارهای پیشین او محسوب شود.

جوایز و افتخارات:

فیلم در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی حضور داشته و افتخاراتی را کسب کرده است. از جمله:

  • کاندید بهترین بازیگر نقش دوم زن در جشنواره فیلم فجر
  • کاندید بهترین آهنگسازی در جشنواره فیلم فجر
  • حضور در جشنواره‌های بین‌المللی گوا، مسکو و شانگهای

 


اگر از خواندن این مقاله لذت بردید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.

روی لینک زیر کلیک کنید.

 

Maahkhatoon97

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *