خوشبختانه، برای یادگیری بوکس به تجهیزات زیادی نیاز ندارید. مکانی برای تمرین، دستکش بوکس، باند دست بوکس و کیسه بوکس کافی هستند تا شما بتوانید اولین جلسات مشت زنی و تمرین را شروع کنید.
• فضایی برای تمرین بوکس پیدا کنید
به جز رفتن به باشگاه، برای تبدیل شدن به یک بوکسور حرفهای باید تمرینات خود را در منزل ادامه دهید. مکان تمرین شما در خانه باید تجهیزات بوکس را به بهترین وجه در خود جای دهد و فضای کافی هم برای انجام حرکات ورزشی داشته باشد. فرش و کف چوبی سطوح مناسبی برای تمرین نیستند، تهیه تشکهایی که لغزنده نیستند، به هنگام یادگیری حرکات اصلی و مراحل پایهی بسیار مفید و ایمن خواهد بود.
• باند دست:
در بوکس که یکی از محبوب ترین های ورزش های رزمی می باشد، از باند دست استفاده می شود. این باند ها نوارهای پارچهای هستند که از بند انگشتان و مچ دست محافظت میکند. با اینکه سبکترین نوع پوشش هستند، اما محافظت خوبی دارند. بعضی از این نوارها یکبار مصرف و برخی قابل استفاده مجدد هستند، در هر دو حالت باندهای دست قیمت زیادی ندارند. انواع مختلفی از آنها وجود دارد. نوارهای سنتی را باید دور دست پیچید و ممکن است شل شوند. نوارهای الاستیک، منطبق با فرم دست میشوند، شل نشده و پوست میتواند از زیر آنها تنفس کند.
• دستکشهای مخصوص بوکس:
بالشتکهای تعبیه شده در آن به شما کمک میکند تا بدون نگرانی مشت بزنید. دستکشهای بوکس در دو نوع تمرینی و حرفهای تولید میشوند. بهتر است هنگام خرید به سایز دستکش، جنس و وزن آنها توجه کنید.
جالب است بدانید که این دستکشها تنها متعلق به بوکس نمیباشند.
اکثر تولید کنندگان، دستکشهای خود را بر اساس وزن دسته بندی میکنند تا اندازه. اگر بر حسب اندازه تفکیک شده باشد، معمولاً در سه نوع کوچک، متوسط و بزرگ است. یک راه بهتر برای پیدا کردن دستکشهای مناسب شما، وزن آنهاست. دستکشهای مشت زنی معمولا در دسته های وزنی از ۲۹۰ گرم تا ۶۰۰ گرم عرضه می شوند. بوکسورهای حرفهای ترجیح میدهند سبکترین دستکشها را داشته باشند. در بین جنسهای موجود در بازار، دستکشهای چرمی و وینیلی رایجتر هستند. دستکشهای چرمی گرانتر و به همان اندازه مرغوبتر هستند. شاید یک جفت دستکش وینیلی ایده بدی برای شروع نباشد.
• کیسه بوکس:
کیسههای مشت زنی دو نوع متداول دارند: آویزان و ایستاده. ولی به طور کلی کیسههای آویزان متداولتر هستند.
کیسه های آویزان:
بوکسورهای حرفهای از کیسههای آویزان استفاده میکنند. این کیسهها نیاز به فضای بیشتری دارند و پس از نصب نمیتوانید جای آنها را تغییر دهید. کیسههای آویزان دارای دو مدل هستند، کیسههای بلند و موزی شکل که برای ضربات پا مناسب ترند و کیسههای کوتاه معمولی که ضخیمتر هستند و ضربات متوسط تا بالا را تحمل میکنند.
کیسه ایستاده:
قابل جا به جایی و به لحاظ قیمت ارزانتر هستند، اما همین قابلیت جا به جایی باعث میشود در حین ضربات سنگین از جای خود حرکت کنند. ضمنا دوام کیسههای آویزان را نمیتوان از آنها انتظار داشت.
در نهایت اگر جای ثابتی برای تمرین در خانه دارید، با کمی هزینه بیشتر یک کیسه بوکس آویزان تهیه کنید، اما اگر مجبور هستید مرتب جا عوض کنید (مثلا در پارکینگ خانه تمرین میکنید) میتوانید یک کیسه ایستاده بخرید.
کفش مخصوص:
بوکسورهای آماتور و حرفهای موظف به پوشیدن کفشهای مخصوص بوکس هستند و نمیتوانند با پای برهنه مبارزه کنند. کفشها، شما را در رینگ، چنگ زدن و محافظت میکنند و حرکات شما را دقیقتر و باثبات میکنند. اما اگر مبتدی هستید و تازه تمرینات مشت زنی را شروع کردهاید، نیازی به تهیه کفش مخصوص ندارید، اما حتما از کفش ورزشی مناسب در طی تمرینات خود استفاده کنید.
زمانی که از مسیر ورزشی که انتخاب کردهاید مطمئن شدید، میتوانید دیگر تجهیزات تکمیلی مانند کلاه، محافظ لثه و محافظ کشاله ران را تهیه کنید.
________
گردآوری: مرسده رنجبر
اگر به بخش ورزش علاقه مندید، از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.
روی لینک زیر کلیک کنید.
Recommended Posts