در سلامتی, پوست و زیبایی

روش‌های تقویت مژه بعد از اکستنشن شامل مواردی هستند که به کمک آن ها می توانید روند رشد مجدد مژه های ریخته خود را سریع تر نمایید. امروزه اکستنشن و کاشت مژه به محبوبیت زیادی در بین خانم ها و دختران جوان دست یافته اند و با استفاده از آن ها دیگر نیازی به میکاپ روزانه چشم نخواهید داشت.

اما این روش نیز مانند بسیاری از کارهای زیبایی با عوارضی همراه خواهد بود؛ بدین صورت که ممکن است پس از ریموو کاشت متوجه ریزش مقدار زیادی از مژه های طبیعی خود شوید. در این مطلب درباره علت این ریزش و روش های مختلف درمان آن با شما صحبت خواهیم کرد با ماه خاتون همراه باشید.

روش‌های تقویت مژه علت کنده شدن مژه بر اثر کاشت چیست؟

اولین و مهم‌ترین دلیل ریختن مژه بعد از اکستنشن، چسب مژه‌های شیمیایی و بی‌کیفیت هستند. همچنین اتصال یک تار مژه مصنوعی به چند تار از مژه‌هایتان نیز باعث ریزش می‌شود. بنابراین در صورتیکه قصد انجام اکستنشن یا کاشت مژه را دارید لازم است به مراکز معتبر و افراد حرفه‌ای مراجعه کنید تا مطمئن باشید که از تکنیک درست و مواد اولیه با کیفیت برای این کار استفاده می‌کنند.

دیگر علت ریختن مژه بعد از اکستنشن عدم مراقبت درست از مژه‌ها است. به عنوان مثال استفاده از ریمل ضد آب پس از کاشت و اکستنشن ممنوع است و پس از هربار میکاپ نیز لازم است آن را با پاک کننده آرایش چشم مناسب کاملاً از روی مژه‌ها پاک کنید تا آسیبی به مژه‌هایتان وارد نشود.

برای تقویت مژه بعد از کاشت چه باید کرد؟

در پاسخ به این سوال که برای تقویت مژه بعد از کاشت چه باید کرد؟ می توانیم بگوییم اولین و بهترین روش استفاده از سرم تقویت مژه سریتا است. این محلول با افزایش میزان تولید پروتئین در ریشه مژه، باعث تقویت بستر آن شده و استحکام و ضخامت تارهای مژه را افزایش می دهد.

برخی از مزایا و خواص این سرم عبارتند از:

  • افزایش رویش و رشد مژه
  • افزایش فاز آناژن
  • کاهش میزان تبخیر آب و افزایش آبرسانی
  • تنظیم رنگدانه سازی
  • مهار رادیکال های آزاد با داشتن آنتی اکسیدان
  • حاوی بیماتوپراست، شبدر قرمز، نیاسین آمید، آلوئه ورا، ویتامین های B5 و B7

تقویت مژه درمان خانگی ریزش مژه بعد از کاشت

اگر به هر دلیلی قصد استفاده از محصولات تقویت کننده مژه را ندارید، می توانید برای درمان ریزش مژه بعد از کاشت از روش هایی که در ادامه این بخش نام می بریم استفاده نمایید.

استفاده از روغن‌های گیاهی

روغن‌های گیاهی مانند نارگیل، جوجوبا، بادام تلخ، اسطوخودوس و کرچک می‌توانند به تقویت مژه‌ها و رشد مجدد آن‌ها کمک کنند. برای درمان ریختن مژه بعد از اکستنشن کافیست با استفاده از انگشتان یا براش ریمل تمیز، هر شب مقدار کمی روغن را روی مژه‌هایتان ماساژ دهید و هنگام صبح آن‌ها را بشویید.

ویتامین E

این ویتامین عملکرد فوق‌العاده‌ای در تغذیه ریشه مو دارد و از ریزش موهای سر، ابرو و مژه تا حد قابل توجهی جلوگیری خواهد کرد. برای این روش کافیست محتویات کپسول ویتامین E را روی پلک و مژه‌ها ماساژ دهید.

البته لازم است بدانید اگر مستعد میلیا هستید نباید از ویتامین E استفاده نمایید؛ چرا که این روش باعث افزایش احتمال بروز میلیا خواهد شد.

روغن کرچک

روغن کرچک سرشار از اسید چرب امگا ۹ است که با نفوذ به درون فولیکول های مو، آن ها را تغذیه، تقویت و درخشان می کند. علاوه بر آن وجود ویتامین های B6 ، A ،C، کلسیم، آهن و اسید ریسینولئیک در این روغن نیز اثرات فوق العاده ای در تقویت رشد مژه ها دارد.

جهت استفاده از روغن کرچک برای مژه کافیست دو تا سه قطره از این روغن را روی پنبه یا براش تمیز ریخته و آن را با ملایمت روی مژه ها ماساژ دهید. بهتر است این کار را هر شب هنگام خواب انجام دهید و صبح نیز صورت خود را بشویید.

استفاده از چای سبز

چای سبز برای رشد مژه مفید است. بعد از آنکه چای سبز را دم کردید، اجازه دهید سرد شود و سپس با دستمالی نخی که به چای آغشته شده، مژه‎ها را مرطوب کنید. کافئین و فلاونوئید موجود در چای سبز، موجب رشد سریع مژه می‌شود.

آلوئه‌ورا

برای تقویت مژه و رشد بیشتر آن میتوانید از ژل تازه آلوئه ورا استفاده کنید. کافیست هر شب قبل از خوب مقداری از ژل این گیاه را از برگ آن خارج کرده و با استفاده از برس ریمل تمیز، آن را به مژه‌هایتان بزنید.

روش‌های تقویت مژه بعد از اکستنشن رشد مجدد مژه چقدر طول می‌کشد؟

اگر بخواهیم توضیح دهیم رشد مجدد مژه چقدر طول میکشد، ابتدا باید این نکته را بیان کنیم که رشد مژه بسته به ژنتیک، تغذیه و عوامل دیگر در هر فرد متفاوت است. به طور کلی مژه هم مانند مو همواره در حال رشد بوده اما سرعت رشد آن ها بسیار کند می باشد.

در واقع بین ۳۰ تا ۴۵ روز طول می کشد تا هر مژه نهایتاً ۱۰ میلی متر رشد کند. همچنین بعد از توقف رشد، فولیکول از بین رفته و بین ۲ تا ۳ هفته طول می کشد تا فولیکول جدید جایگزین آن شود. بنابراین برای رشد و جایگزینی هر تار مژه به حدود ۴ الی ۸ هفته زمان نیاز است که به کمک روش های فوق، این زمان تا حدودی کوتاه تر خواهد شد.

 


اگر از خواندن این مقاله لذت بردید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.

روی لینک زیر کلیک کنید.

 

Maahkhatoon97

جدیدترین ها

نظرات و پیشنهادات

تماس با ما

برای تماس با ما لطفا از طریق فرم زیر ایمیل بزنید.

Not readable? Change text. captcha txt