صلح و آرامش را جایگزین اغتشاش و ناآرامی کنید

شما در هر لحظه از زندگی مختارید که برای خود صلح و صفا بطلبيد. وجود کاذبتان تنها در سایه ترس و اضطراب درونی شما مجال خودنمایی پیدا میکند. او فکر میکند که برای ادامه زندگیش به احساسات و هیجانات منفی نیاز دارد. منیت افکاری از این دست را ترویج میکند:

《رضایت و شادمانی براى من حرام است. من فردی شرور و گناهکارم. صلح و آرامش از زندگیم روی بر تافته است. برای ارزیابی ارزشمندی خویش باید به وضعيت زندگی و طرز عملکرد دیگران بنگرم》. این قیاس دایمی، اغتشاش و ناآرامی را در وجودتان زنده نگه می دارد.

کوته سخن آن که خودپرستی با برانگیختن اغتشاش و آشفنگی میکوشد شما را از هم آغوشی با خویش برترتان باز دارد. او میکوشد متقاعدتان کند که رشد و پیشرفت تنها با آشفتگی و خشونت میسر است.

اما شما باید به خود خاطرنشان سازید که به اختیار اسباب تسلط منیت را بر زندگی خویش فراهم کرده ايد.

وقتى انتخاب میکنید که با صلح و آرامش متفق و متحد شوید، نور خدا را به زندگی خود فرا میخوانید. به این ترتیب به جای این که زندگی بی رنگ و پوچی را تجربه کنيد خود را پرجنب و جوش، مصمم و سعادتمند حس میکنید.

ما جملگی آرزومند صلح و صفا و آرامش هستیم. چنانچه در مسير اتصال به خود راستین گام برداریم، گرما و درخشش نوری را در درون حس می کنیم.

راستی چرا بايد اغلب احساسات، افکار و عقایدی را انتخاب کنیم که ذهنمان را مشوش، قوه ادراکمان را سست و ضعیف و روابطمان را تیره و تار کند؟

 

شما باید تصمیم هایی را که راه آرامش معنوی تان را سد میکند با دقت تمام ارزیابی کنید.

هر گاه تحت تأثیر امیال نفسانی به سوی جدایی و منحصر به فرد بودن جذب شدید، برای مهار منیت این ابزارهای روانی را به یاری بطلبید. هر گاه حس کردید که به منیت اجازه ورود داده اید، به خود بیایید. و با سرپیچی از فرامین خودپرستی اسباب تسلط خویش برتر را بر قلمرو وجودتان فراهم کنید. منيت همواره شما را به ستیزه جویی و کینه توزی سوق داده و از جاده آرامش خیال منحرف میکند.

شما باید منيت را در آغاز راه غافل گیر کرده و از خویش برتر خود تقاضا کنید که پیام 《من از تو بیزارم. 》 را به منیت مخابره کند. در كتاب: 《تعاليم معجزات》.

پاراگرافی درباره تعویض و جایگزینی منیت آمده است. من شیفته مفاهیم عمیق این پاراگراف هستم. و به همین دلیل عین آن را برای شما نقل میکنم:

《شما تنها از طریق آشتی با خدا به صلح و آرامش دست خواهید یافت.

این واقعيت را بپذیرید. و خود را از يأس و ناامیدی تلخ و گزنده برهانید. و به جز صلح و آشتی با خدا، درصدد یافتن چیز دیگر نباشید. 》

این نکته را از یاد نبرید که هر گاه در معرض آشفتگی و اغتشاش قرار گرفتید، می توانید به اختيار از تسلط منیت جلوگیری کرده و صلح و آرامش را در ذهن و دل آشيان دهید.

کتاب: وجود متعالی انسان

نویسنده: وین دایر

گردآوری: پریسا مشکین پوش

 


اگر به بخش روانشناسی علاقمند هستید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.

روی لینک زیر کلیک کنید.

 

Maahkhatoon97

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *