اضطراب نوجوانان

 در خودپروری, روانشناسی

نوجوانی چه از نظر فیزیولوژیکی و چه از نظر روانی با تغییرات زیادی همراه است برخی از نوجوانان ممکن است در دوران نوجوانی خود دچار تغییرات زیاد و شدید شوند که این تغییرات ممکن است منجر به حمله هراس یا اضطراب در نوجوانان شود. با توجه به حالات زیادی که نوجوان شما در یک روز دارد و بخشی از آن ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی باشد، شاید تا زمان بروز علائم آشکار و رفتار های افراطی به آسانی نتوانید اضطراب را در آن ها شناسایی کنید.

خدمت شما ماه‌خاتونی‌های عزیز عارضیم که، براساس تحقیقات، حدود ۲۵.۱ درصد از کودکان بین ۱۳ تا ۱۸ سال تحت تأثیر اضطراب قرار دارند. این آمار تا حدودی نگران کننده است. بنابراین مهم است که شما مراقب نوجوان در حال رشد باشید تا هر رفتار غیرطبیعی و نابهنجار را به موقع تشخیص دهید. بر همین اساس ما در این مقاله سعی کردیم اضطراب در نوجوانان از علت تا درمان آن را مورد بررسی قرار دهیم تا با شناخت علائم آن بتوانید از بروز رفتارهای افراطی فرزند خود جلوگیری کنید.

اضطراب چیست؟اضطراب چیست؟

اضطراب، به عنوان احساس عصبی بودن تعریف می شود که ناشی از دلیل یا نگرانی از موقعیت های ناشناخته رخ می دهد. داشتن اضطراب تا حد معینی طبیعی است و در برخی موارد نیز می تواند کمک کننده باشد.

اضطراب می تواند نوجوانان را ترغیب کند تا کار خود را در مدرسه انجام دهند یا در ورزش بهتر عمل کنند و آنها را وادار کنند همیشه هوشیار باشند؛ اما اگر اضطراب در نحوه عملکرد در مدرسه و روابط نوجوان اختلال ایجاد کند، باید توجه متفکرانه و درمان مناسبی برای آن ها در نظر گرفته شود.

اضطراب در نوجوانان می تواند به عملکرد ضعیف دانشگاهی، اجتناب از برقراری روابط اجتماعی و سوء مصرف مواد منجر شود. احساس اضطراب، از یک شخص به فرد دیگر متفاوت است.

انواع مختلف اختلالات اضطرابی در نوجوانان کدامند؟

وقتی نوجوان دچار اختلالات اضطرابی می شود، ممکن است علائم متفاوتی را تجربه کند. بر این اساس، اختلالات اضطرابی در نوجوانان به شرح زیر طبقه بندی می شود:

هراس اجتماعی یا اضطراب اجتماعی. هراس اجتماعی، هنگامی ایجاد می شود که ترس از موقعیت های اجتماعی مانند مواجهه با جمعیت زیاد در یک مهمانی یا یک اجتماع وجود داشته باشد یا به دلیل وضعیت شرم آور در ملاء عام ایجاد شود.

اختلال اضطراب عمومی (GAD). به ترس شدید یا نگرانی در مورد شرایط روزمره مانند نگرانی مداوم در مورد سلامتی یا بهزیستی خانواده بدون دلیل مربوط می شود. نوجوانان دارای این مشکل در جلوگیری از نگران های بی اساس خود دچار مشکل هستند.

فوبیای خاص. از ترس های مرتبط با موقعیت ها و عناصری مانند ارتفاع، آتش سوزی یا اشیاء دیگر که یادآوری اتفاقات گذشته هستند به وجود می آید، فوبیای خاص همچنین شامل ترس غیر منطقی برخی از حیوانات مانند مار، عنکبوت، مارمولک یا سگ و غیره است.

اختلال هراساختلال هراس. اختلال هراس به حملات هراس منجر می شود که ممکن است به دلیل شرایط استرس زا و از دست دادن کنترل به وجود آیند. حملات هراس با ضربان قلب شدید و همچنین لرزیدن و احساس سرگیجه و تنگی نفس همراه است. مواجهه غیرمترقبه چهره به چهره با حیوان وحشتناک یا تجربه تکان دهنده مانند تصادف و از دست دادن نزدیکان، می تواند حملات هراس را در افراد ایجاد کند.

اضطراب جدایی. این شرایط ممکن است در نوجوانی ایجاد شود که آنها به دلایلی مجبور به جدا شدن از والدین، ​​خانواده یا مراقب خود هستند. اضطراب در نوجوانان به دلیل شرایط مختلف می تواند ایجاد شود.

 


اگر از خواندن این مقاله لذت بردید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.

روی لینک زیر کلیک کنید.

 

Maahkhatoon97

جدیدترین ها

نظرات و پیشنهادات

تماس با ما

برای تماس با ما لطفا از طریق فرم زیر ایمیل بزنید.

Not readable? Change text. captcha txt