آشنایی با انواع گل کروتون
گیاهان کروتون (Codiaeum variegatum) را به خاطر شاخ و برگ های جذاب و رنگارنگ آن می شناسند. اگر شما هم از جمله طرفداران خرید گیاهان زیبا و خاص هستید، خرید یکی از گونه های کروتون می تواند برای شما بسیار هیجان انگیز و مناسب باشد. ارقام و گونه های متعددی از گیاهان کروتون وجود دارد که هر کدام شکل ها، رنگ ها و الگوهای برگ منحصر به فرد خود را دارند.
انواع گل کروتون
اگر دوست دارید با انواع گل کروتون آشنا شوید، در ادامه چندین نوع معروف از آن به همراه تصاویر و اسم آورده شده است.
گل کروتون قطره طلا
این کروتون را با اسم کروتون لکه طلا و یا کروتون خالدار نیز می شناسند. برگ های سبز روشن این کروتون با لکه های زرد پاشیده شده، قطعاً آن را شبیه یک سوپر گیاه زیبا می کند! این گیاه می تواند تا ۱.۵ متر رشد کند. برگ های این نوع کروتون معمولا پهن و بیضی شکل و با نوک تیز است.
کروتون ستاره طلایی
این نوع نیز یکی از انواع گل کروتون است که شباهت زیادی به نوع کروتون قطره طلا دارد با این تفاوت که برگ ها در این نوع رشته ای، بیضی شکل، باریک تر (پهنای ۲ سانتی متر) و بلند تر هستند. از مشخصه این نوع کروتون می توان به رنگ سبز برگ های اشاره کرد که رنگ های طلایی بر روی آن پاشیده شده است. این ترکیب مانند صورت های فلکی ستاره ای به بنظر می رسد برای همین با نام ستاره طلایی نامگذاری شده است.
کروتون طلایی یا کروتون گورخری
اگر در میان انواع گل کروتون به دنبال گونه ای نادر و کمیاب هستید، این مدل که با نام کروتون زرد آیستون نیز شناخته می شود، می تواند گزینه ای مناسب برای شما باشد. برگ های پهن و چرمی با ترکیبی از رنگ سبز و رنگ عمده زرد، می تواند یک زیبایی چشمگیر و جذاب به فضای داخلی شما بدهد.
کروتون کمیاب تایلندی
همانطور که از نام آن پیداست، یکی از گونه های نادر کروتون است. از نظر ظاهری شبیه کروتون برگ زرد تایلندی اما با برگ های رنگارنگ و البته چین خورده. در این برگ ها بیشتر وجود رنگ های قرمز و زرد و سبز قابل مشاهده است که در صورت تامین نور کافی، رنگ های آن افزایش می یابد.
کروتون قرمز آیستون
این مدل گونه ای زیبا از کروتون است که برگ های رنگارنگ و فوق العاده تولید می کند. این گیاه در درجه اول برگ های زردی تولید می کند که با رنگ های قرمز، نارنجی و صورتی کمرنگ و رگبرگهای عمیق و روشن در سراسر برگ ها، بالغ می شود.
کروتون پترا
پترا یک گونه زیبا و زینتی کروتون است که از جنگل های استوایی جنوب شرقی آسیا می آید. این مدل دارای برگ های بزرگ و پهن با رنگ های متنوع زرد، سبز، نارنجی، برنزی و قرمز شرابی است. طول گیاه بالغ آن به ۱.۵ متر می رسد. گل کروتون پترا دارای برگ های براق و بیضی شکل با نوک های نقطه ای است.
کروتون برگ بلوطی
اگر تاکنون برگ های بلوط را دیده باشید متوجه علت نامگذاری این مدل از انواع کروتون خواهید شد. برگ های سه لوبی از مشخصه های این نوع گیاه است. رنگ این برگ ها مانند دیگر انواع گل کروتون دارای سایه هایی از رنگ شرابی، قرمز، سبز، نارنجی و زرد است. به یاد داشته باشید، این گیاه به نور خورشید و آبیاری بیشتری برای حفظ ظاهر سالم برگها نیاز دارد و در داخل و خارج از خانه و نزدیک به منبع نور خوب عمل میکند.
کروتون با شکوه
این گیاه فشرده با برگهای رنگارنگ سبز تیره و تقریبا بزرگ است که با رنگهای صورتی، قرمز، نارنجی، زرد روشن و بنفش است که به صورت لکه های بزرگ بر روی برگ ها ظاهر می شود. ارتفاع این نوع کروتون در بیرون از خانه به ۲.۵ متر و در داخل خانه به ۱.۵ متر نیز می رسد. این کروتون از جنگل های استوایی اقیانوسیه و آسیای جنوب شرقی سرچشمه می گیرد.
شرایط ایدهال برای نگهداری کروتون چیست؟
- خاستگاه این گیاه از مناطق گرمسیر و مرطوب است؛ بنابراین باید رطوبتدوست باشد.
- اگر میخواهید زیبایی رنگارنگبودن برگهای کروتون حفظ شود، پس نور کافی به این گیاه برسانید. این گیاه بهطور متوسط روزانه بین ۶ تا ۸ ساعت نور لازم دارد.
- محدوده دمایی که کروتون دوست دارد بین ۱۵ تا ۲۷درجه سانتیگراد است اما چیزی که دوست ندارد تغییر دمای محیطش است و فورا نسبت به تغییر دما واکنش نشان میدهد.
- رطوبتدوستی کروتون به شما میگوید که نباید از آبیاری کافی این گیاه غافل شوید.
- گیاه کروتون خاکی را دوست دارد که همیشه مرطوب باشد اما حالت خیس و غرقابی نداشته باشد.
اگر از خواندن این مقاله لذت بردید از مقاله قبلی ما نیز دیدن کنید.
روی لینک زیر کلیک کنید.